Verema Solidāria

Verema Solidāria

La Verema Solidāria s’avanįa al 25 de setembre

29 d'agost de 2016

La data de la Verema Solidària s’avança una setmana. Passa a fer-se el 25 de setembre. Preneu nota. Haureu d’esperar menys del que pensàveu… i a més en dos dies ja podreu inscriure-us a l’experiència de verema que escolliu, mitjançant el nostre web i la plataforma goteo.org.

Per què fem aquest canvi?

Únicament degut a les condicions meteorològiques imprevistes. I, concretament, a la suma de l’hivern poc plujós, la primavera seca i les altes temperatures d’aquests darrers dies d’estiu. En aquestes condicions, l’estrès hídric pot incidir en una collita de menor producció, tot i que de major qualitat… sempre que s’hi arribi temps. La vinya pateix molt en aquesta situació i algunes DO ja han decidit avançar la verema.

Hem pres aquesta decisió per garantir que els que vingueu a la vinya trobeu raïm en condicions. Només es modifica la data, la resta de l’experiència manté les condicions i l’objectiu. Les mateixes opcions per viure-la segons desitgi cadascú, les mateixes activitats paral·leles per a tota la família, la mateixa idea de compartir un dia excepcional amb la mirada posada en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Tot i que som conscients que això us pot causar molèsties, esperem que la il·lusió per participar en aquest projecte les compensi amb escreix. La natura no espera i la pobresa, tampoc. Acabar amb la sequera no ho podem fer, però junts podem tallar amb la pobresa.

La campanya de micromecenatge començarà igualment el dijous 1 de setembre, i manté els seus objectius econòmics. La trobaràs a goteo.org. Fes córrer la veu entre les teves amistats i xarxes socials.

Apunta’t aquest canvi i no deixis de venir. T’esperem.

Temes calendaridifusiķmeteorologiaveremaverema solidaria

Carregant...
x
X