El vi de la Verema Solidària, el vols conèixer?

Hi entenguis o no de vi, si estàs llegint segur que tens molt en comú amb tothom que ha col·laborat en aquest projecte solidari. Potser vas participar de la Verema el 25 de setembre, collint a mà el raïm amb amics i amb la canalla, una verema que se’ns va fer a tots curta. Potser n’has fet difusió. Potser alguns amics teus te n’han parlat i tens curiositat per saber de què va tot plegat.

Sigui com sigui, visites el nostre blog en el moment just. Avui estem a un dia de tancar la campanya a la que pots reservar el vi de la Verema Solidària, i volem que sàpigues com serà. Serà un vi 100% varietat xarel·lo de viticultura ecològica, una forma de producció agrària que respecta l’entorn i els cicles naturals dels cultius, i envellit en àmfores de terrissa.

Un vi molt especial des del punt de vista enològic i humà, perquè està carregat d’amor i respecte per la terra, i carregat d’amor i respecte per les persones. Ara pots veure com està evolucionant aquest vi al vídeo de la sommelier Clara Isamat, col·laboradora i assessora en aquesta campanya que ja n’ha fet el primer tast. 

Tens només avui i demà per reservar-ne una ampolla, o dos, per regalar, o tres, per celebrar.

Reserva’l a https://ca.goteo.org/project/verema-solidaria

O te’l perdràs?

Comparteix

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>