Verema Solidària

Verema Solidària

Véns a fer un tast? Vols fer un vi?

8 de maig de 2017

Ja és aquí el vi de Verema Solidària 2016. En vols fer un tast? Et convidem a compartir-lo amb nosaltres i conèixer tot el que ens espera a l’edició 2017. Aquesta setmana t’ho explicarem tot: les novetats, les entitats beneficiàries d’enguany, les dates i que les ganes de tallar amb la pobresa i l’exclusió socials són les mateixes de l’any passat.

Si vas reservar ampolles o ets col·laborador del projecte, ara podràs fer-hi un tastet, maridat amb Catànies Cudié.  On i com? Mira bé el teu correu, que la invitació te l’hem enviada!

El teu vi es diu Xarel·lo 2016 de Verema Solidària i l’ha elaborat Finca Parera. Alguns privilegiats ja van poder tastar el vi en primícia el 6 d’abril, perquè l’any passat a més de veremar van reservar vi i sessió de maridatge. Com a premi a la previsió, els vam convidar al restaurant Dos Pebrots, de Tamae Imachi i Albert Raurich, acompanyats per en Rubèn Parera i la sommelier Clara Isamat, de vinoscompartidos.com,  i amb la inestimable aportació en producte de Peixos J. Arrom. Va ser una sessió emocionant, després de tots aquests mesos d’espera, un maridatge de recuperació de tradició mediterrània, peixos curats amb paciència i respecte a la puresa.

El Xarel·lo 2016 de Verema Solidària és un monovarietal, xarel·lo fermentat en tina de 600 litres. És un vi fresc, sec i de final llarg. Expressiu, intens i elegant en nas, amb una aroma intensa, neta, sincera i rica en matisos, entre els quals destaquen les notes de pera madurada al sol i el fonoll. I, el més important: és el fruit de la col·laboració de molta gent i, en especial, de les 274 persones que van veremar a Finca Parera el passat 25 de setembre.

T’hi apuntes aquest any? Tindrem quatre veremes … avui sabràs on i quan. No t’ho pensis gaire, per poder escollir-ho tot! Ves a https://www.veremasolidaria.org/cat/contactar.html i apunta’t. T’avisarem quan s’obri la campanya.

Fes córrer la veu, engresca els amics, per seguir tallant amb la pobresa i l’exclusió social!!
Ens ajudes? El vi que farem també serà teu, com el Xarel·lo 2016 de Verema Solidària amb què brindarem aquesta setmana per iniciar la campanya 2017, amb Dos Pebrots.

Temes campanya 2017enosolidaritattastvi catalavi solidarixarel·lo

Carregant...
x
X