Verema Solidària

Verema Solidària

L'eix de l'enosolidaritat 2017

17 de maig de 2017

La segona setmana de maig vam presentar la Segona edició de Verema Solidària fent el triangle Barcelona – Olèrdola – Figueres, el que serà l’eix de l’enosolidaritat 2017. Perquè enguany farem veremes al Penedès i a l’Empordà, i allà vam desvetllar tres grans notícies. Primera, quines seran les dues entitats socials beneficiàries principals dels fons que es recaptin a la campanya d’enguany. Segona, quins son els quatre cellers on podreu veremar els que us apunteu a l’experiència a vinya per “Tallar amb la pobresa i l’exclusió social”. I tercera, com és el Xarel·lo 2016 de Verema Solidària, el vi que Finca Parera ha elaborat amb el raïm collit a la nostra primera edició, el setembre passat, i que molts ja teniu a casa perquè l’havíeu reservat.

El projecte “Construint oportunitats” de la Fundació Astrid-21 va dirigit a aconseguir la inserció laboral en l’empresa ordinària de joves amb síndrome de Down de Girona i comarques. El programa Senectus gestiona l’envelliment de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Mas Albornà, de Vilafranca del Penedès. Tots dos han estat els guardonats amb els Premis Verema Solidària 2018. Veiem això com una gran oportunitat per a tots i totes per sumar esforços en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual, sovint “invisibles” i marginades, i per fer quelcom per obrir-los oportunitats adients per al seu potencial i talent.

Doblem els objectius

L’import dels Premis que rebran les entitats dependrà del volum de recaptació que aconseguim. I com que tindrem veremes a dos territoris —Penedès i Empordà— en lloc d’un, el repte és clar: doblar el nombre de donacions i els diners recaptats l’any passat, que significa passar de 180 a 400 donacions i de 9.000 a 18.000 euros. El dia 26 de juny s’obrirà la campanya de micromecenatge a Goteo.org, on podràs inscriure’t a la verema fent la teva aportació. El 80% del que es recapti es destinarà a les entitats beneficiàries i a formació en captació de fons per a entitats del territori; la resta costejarà despeses d’estructura i de la plataforma Goteo.

Els actes de presentació també ens van permetre fer quelcom fonamental: posar en contacte gent de les entitats, patrocinadors, participants i voluntaris de l’any passat amb els cellers que organitzaran jornades de Verema Solidària enguany. Seran Celler Credo (16 de setembre) i Raventós i Blanc (17 de setembre), al Penedès. I Celler La vinyeta (2 de setembre) i Celler Cooperatiu d’Espolla (30 de setembre), a l’Empordà. A aquest bloc els aniràs coneixent a tots, i més.

Què pots fer ara?

Primer de tot, marcar a la teva agenda el 26 de juny, dia a partir del qual podràs reservar plaça. Segon, subscriure’t al nostre web si vols que t’avisem per a què siguis dels primers. I, tercer, passar la informació a tothom del teu entorn; la Verema Solidària és una activitat per a tots els públics. Amb més dates i més cellers, confiem que molta més gent vindrà a gaudir de l’experiència a vinya, de la festa, de la gent i de ser solidari. Vina, veniu!

Trobaràs informació completa del projecte a veremasolidaria.org. Segueix-nos a les xarxes, amb #veremasolidaria #enosolidaritat i #vicatala!

Tallem amb la pobresa i l’exclusió social. T’hi apuntes?

Temes campanya 2017cellerscollita VS2016enologiaenosolidaritatentitats beneficiàries

Carregant...
x
X