Verema Solidària 2017, manual d’instruccions

Enguany tenim quatre veremes solidàries. Això vol dir que podeu escollir entre quatre dates, quatre cellers, horari de matí i dinar o de tarda-nit i sopar… I fins i tot entre Empordà o Penedès! Ara us ho expliquem. Tot perquè pugueu començar a pensar quina opció triar. A aquesta 2ª edició de Verema Solidària el més complicat serà escollir a quin celler anar, perquè tots tenen molts atractius. Aquí en teniu les instruccions per fer-ho.

La campanya s’obre dilluns, 26 de juny, a les 07:00 h. Per inscriure-us heu de visitar el nostre web www.veremasolidaria.org, que us anirà guiant per escollir territori –Empordà o Penedès–, celler i tipus de participació. I us dirigirà a plataforma de micro-mecenatge per fer la vostra aportació econòmica al projecte. Primer de tot, us recordem els llocs i dates de les diferents veremes:

I tot per una causa: tallar amb l’exclusió social.

Sumarem esforços per donar fons a dues entitats socials que treballen per la integració sociolaboral de joves i gent gran amb discapacitat intel·lectual: Fundació Astrid-21 i Fundació Mas Albornà.

Com participar a la verema

Si vols veremar, emporta’t la família, els amics, els companys de feina, o vine sol/a a fer pinya. Amb gent solidària com tu, disposada a viure una experiència diferent. Tingues en compte que cadascun dels cellers té un nombre de places limitades, que s’han fixat segons el tipus de finca, instal·lacions i altres criteris per garantir-te una experiència intensa però relaxada. Els matiners trobaran algunes opcions a preus especials. No te les perdis!

Tant si veniu de forma individual com en grup hi ha diferents opcions per ser veremador/a:

Funcionament de Verema Solidària 2017

  1. ‘Fila zero’. Veremador/a virtual, sense anar a vinya, que fa un donatiu de suport a la campanya. La quantitat és lliure, a criteri de cadascú. Rebràs el vídeo de la verema i els resultats finals de la campanya.
  2. Experiència Verema Solidària (VS), 35€. La verema essencial: colliràs raïm a mà + faràs un recorregut per la vinya amb punts d’interès on s’explicaran aspectes característics del celler: manera de fer el vi, el tipus de sòl, iniciatives mediambientals, tast de vins… + coneixeràs les entitats socials a les quals es destinaran les teves aportacions + compartiràs dinar/sopar al camp amb els experts del sector del vi que et guiaran durant tota la jornada.
  3. Verema Solidària + ampolla de vi, 50€. Verema essencial + ampolla del vi elaborat amb raïm d’aquesta collita pel celler que hagis escollit, que podràs recollir a la primavera següent.
  4. Verema Solidària + ampolla de vi + tast exclusiu: 101€. Verema essencial + ampolla de vi VS 2017 + tast maridatge ofert per sommelier/xef de prestigi a un petit grup de participants.

Si vols veremar en grup t’oferim aquestes opcions:

  • Verema en Família: 90€. Dos adults + menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Tots fan l’experiència Verema Solidària essencial. Els adults tenen kit de veremador/a i es fan responsables dels menors, que no reben tisores de poda. Dinar inclòs per a tots.
  • Verema Família plus: 100€. Experiència Família + 1 ampolla del vi collita Verema Solidària del celler que s’hagi escollit.
  • Verema Equip3: 120€. Verema essencial per a 3 participants + diploma de participació + 1 ampolla de vi collita Verema solidaria del celler triat. Per a grups d’amics, companys de feina, de club, d’associació… Si voleu us donem visibilitat a les xarxes.
  • Verema Equip5: 200€. Verema essencial per a 5 participants + diploma de participació + lot de 3 ampolles del vi collita Verema Solidària del celler triat. Per a grups d’amics, companys de feina, de club, d’associació… Si voleu us donem visibilitat a les xarxes.

Aquestes opcions es multipliquen per quatre aquest any, així que quasi segur que hi ha un celler i una modalitat que s’ajusta a la teva agenda i necessitats.

Creiem que la il·lusió, la felicitat, fer activitats en grup i passar-s’ho bé són elements que ens ajuden a ser solidaris. Perquè quan estem feliços estem més oberts a compartir i donar.

Això és la Verema Solidària! Podràs fer-ne només una?!

Comparteix