New Group Maquinaria Moderna, confiança plena

“És una idea que ens va agradar i com que l’any passat ja hi vam participar, crèiem que aquest cop havíem de repetir”. Sergi Camps explica i resumeix molt bé l’esperit de confiança amb el què New Group Maquinaria Moderna es va sumar a Verema Solidària el 2016: “Amb una mica d’ajuda per part de tots, al final tot arriba a bon port. Aquesta ajuda es pot transformar en un gran projecte que podrà alleugerir la pobresa i marginació de la gent més necessitada”. Confiança plena. Col·laboració màxima.

New Group Maquinaria Moderna, patrocinador de confiança de Verema Solidària 2017Tota ajuda, tot esforç, tota empenta per petita que sembli es multiplica quan parlem de solidaritat. I les empreses, petites i grans, ho veuen cada vegada més com una altra part de la seva feina, de la seva relació amb la societat, inseparable de l’empresarial. Recolzar esdeveniments culturals i esportius locals, col·laborar amb entitats del tercer sector, assistir al sopar benèfic de la Confraria del Cava o al Vinseum Museu del Vi… Són les “petites” aportacions de New Group Maquinaria Moderna que dibuixen una manera de fer.

“Creiem que a poc a poc va a més la consciència tant de les empreses com de les persones” ens diuen, i veuen amb bons ulls qualsevol altra iniciativa en aquesta línia. En un futur no gaire llunyà potser faran algun equips d’empresa per reforçar la unió i l’esperit solidari dels treballadors. Els importa cuidar les persones i el territori, que fan que tot sigui possible.

New Group Maquinaria Moderna, fabricants de línies de producció i col·laboradors de Verema SolidàriaI és que a New Group Maquinaria Moderna conèixer cara a cara la gent i participar en el que es fa al territori és simplement la seva manera de fer. I el que els converteix en empresa de confiança. Des de 1954 i des de Sant Sadurní d’Anoia. New Group Maquinaria Moderna és proveïdor de tota la maquinària necessària per a tots els processos de producció. Per al vi, el cava, l’oli, la cervesa. Per a la verema, la bodega, l’embotellament o qualsevol accessori que calgui. En constant diàleg amb els viticultors, els pagesos, la gent de la terra, compartint els seus neguits i objectius. I la solidaritat és un pas endavant, mirant més enllà, obrint la mirada a altres realitats, a vegades no tan visibles, a vegades amagades i que tenim a prop.

Fundació Astrid-21 a l’Empordà i Fundació Mas Albornà al Penedès són les principals entitats beneficiàries d’enguany

Aquest és també una raó de ser de Verema Solidària, el 2016, el 2017 i en el futur: donar visibilitat a causes solidàries. Ara, tallar amb la pobresa i l’exclusió social. I entre tu, jo i tothom ho aconseguirem una miqueta. Com? Amb qualsevol ajuda que puguem aportar, la que sigui. La que ajudarà més directament les principals entitats beneficiàriesFundació Astrid-21 i Fundació Mas Albornà– és l’econòmica. I, tanmateix, també és molt important que entre tots fem visibles les persones amb discapacitat intel·lectual i les entitats que els hi obren noves i més oportunitats d’integració social i laboral. Feu-vos veremadors i veremadores solidàries, compartiu a Twitter, a Facebook, a Instagram fotos i missatges del que fan.

Pots passar-t’ho bé i ser solidari. Fes com New Group Maquinària Moderna i deixa’t sorprendre. Vine a la Verema Solidària i obre els ulls i el cor. Tallem amb l’exclusió social, junts!

Comparteix