Verema Solidària

Verema Solidària

New Group Maquinaria Moderna, confiança plena

15 de juliol de 2017

“És una idea que ens va agradar i com que l’any passat ja hi vam participar, crèiem que aquest cop havíem de repetir”. Sergi Camps explica i resumeix molt bé l’esperit de confiança amb el què New Group Maquinaria Moderna es va sumar a Verema Solidària el 2016: “Amb una mica d’ajuda per part de tots, al final tot arriba a bon port.Aquesta ajuda es pot transformar en un gran projecte que podrà alleugerir la pobresa i marginació de la gent més necessitada”. Confiança plena. Col·laboració màxima.

Tota ajuda, tot esforç, tota empenta per petita que sembli es multiplica quan parlem de solidaritat. I les empreses, petites i grans, ho veuen cada vegada més com una altra part de la seva feina, de la seva relació amb la societat, inseparable de l’empresarial. Recolzar esdeveniments culturals i esportius locals, col·laborar amb entitats del tercer sector, assistir al sopar benèfic de la Confraria del Cava o al Vinseum Museu del Vi… Són les “petites” aportacions de New Group Maquinaria Moderna que dibuixen una manera de fer.

“Creiem que a poc a poc va a més la consciència tant de les empreses com de les persones” ens diuen, i veuen amb bons ulls qualsevol altra iniciativa en aquesta línia. En un futur no gaire llunyà potser faran algun equips d’empresa per reforçar la unió i l’esperit solidari dels treballadors. Els importa cuidar les persones i el territori, que fan que tot sigui possible.

I és que a New Group Maquinaria Moderna conèixer cara a cara la gent i participar en el que es fa al territori és simplement la seva manera de fer. I el que els converteix en empresa de confiança. Des de 1954 i des de Sant Sadurní d’Anoia. New Group Maquinaria Moderna és proveïdor de tota la maquinària necessària per a tots els processos de producció. Per al vi, el cava, l’oli, la cervesa. Per a la verema, la bodega, l’embotellament o qualsevol accessori que calgui. En constant diàleg amb els viticultors, els pagesos, la gent de la terra, compartint els seus neguits i objectius. I la solidaritat és un pas endavant, mirant més enllà, obrint la mirada a altres realitats, a vegades no tan visibles, a vegades amagades i que tenim a prop.

Fundació Astrid-21 a l’Empordà i Fundació Mas Albornà al Penedès són les principals entitats beneficiàries d’enguany

Aquest és també una raó de ser de Verema Solidària, el 2016, el 2017 i en el futur: donar visibilitat a causes solidàries. Ara, tallar amb la pobresa i l’exclusió social. I entre tu, jo i tothom ho aconseguirem una miqueta. Com? Amb qualsevol ajuda que puguem aportar, la que sigui. La que ajudarà més directament les principals entitats beneficiàries –Fundació Astrid-21 i Fundació Mas Albornà– és l’econòmica. I, tanmateix, també és molt important que entre tots fem visibles les persones amb discapacitat intel·lectual i les entitats que els hi obren noves i més oportunitats d’integració social i laboral. Feu-vos veremadors i veremadores solidàries, compartiu a Twitter, a Facebook, a Instagram fotos i missatges del que fan.

Pots passar-t’ho bé i ser solidari. Fes com New Group Maquinària Moderna i deixa’t sorprendre. Vine a la Verema Solidària i obre els ulls i el cor. Tallem amb l’exclusió social, junts!

Temes campanya 2017col·laboraciócompromis socialenosolidaritatPenedèsRSCsolidaritatvalor afegit

Carregant...
x
X