Verema Solidària

Verema Solidària

Josep Roca, d'El Celler de Can Roca, a Verema Solidària 2017

19 de juliol de 2017

Vols fer un tast maridat amb nosaltres? Com segurament recordareu, l’activitat de “verema + ampolla + tast maridatge amb sommelier de prestigi” és una de les vuit opcions que poden escollir les persones que vulguin “Tallar amb l’exclusió social” participant a Verema Solidària. Però encara no estava confirmat qui seria aquest sommelier…

…avui us anunciem que en Josep Roca, fundador, sommelier i cap de sala d’El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món dels darrers anys, oferirà la sessió de tast maridatge amb vins de Verema Solidària 2017, programada per a la primavera vinent. La sessió tindrà lloc al mes de maig de 2018 a l’Espai Mas Marroch (Vilablareix, Girona), l’espai d’esdeveniments dels germans Roca, un equipament enmig de la natura amb una masia gòtica catalana que acollirà al grup exclusiu de participants.

Josep Roca és un referent mundial i encapçala tendències al món de la enogastronomia. La generositat i l’hospitalitat són valors senyers del restaurant El Celler de Can Roca, i caracteritzen també la manera de fer d’en Josep “Pitu” Roca, que va acceptar immediatament l’oferiment que li vam fer des de Verema Solidària en aquesta segona edició. D’aquesta manera dóna suport explícit a aquesta iniciativa que converteix la festa de la verema en solidaritat.

Enguany seran quatre els cellers co-organitzadors i les accions de verema, i per tant també seran quatre els vins de Verema Solidària que s’elaboraran amb raïm collit pels participants: dos del Penedès, Celler Credo i Raventós i Blanc; i dos de l’Empordà, de La vinyeta i el Celler Cooperatiu d’Espolla. S’hi afegirà el Xarel·lo 2016 de Verema Solidària de Finca Parera. Al tast maridat, en Josep Roca treballarà amb aquests cinc vins. Des de la visió d’en Josep Roca parlant dels vins de territori com els que tastareu, afirma: “Hem de passar a ser una societat més desperta. És millor si és més sostenible, és millor si és més sa i també és millor si és més humà.”

Com us podeu inscriure i “tallar amb l’exclusió social” amb en Josep Roca?

Com a la resta d’opcions, les persones interessades es poden inscriure des d’avui tant a l’opció “verema + ampolla + tast maridatge amb sommelier de prestigi” com a la nova opció sense activitat a vinya “tast maridatge exclusiu amb sommelier de prestigi” www.veremasolidaria.org.

Les places per assistir a la sessió de tast amb Josep Roca amb o sense activitat a vinya són molt limitades. Si sou persones curioses i inquietes a qui agrada aprendre i descobrir més sobre el vi i els seus diferents valors, us recomanen l’experiència completa “verema + ampolla + tast maridatge” –per només 101 euros–, amb la qual fareu activitat a vinya al celler del Penedès o de l’Empordà que escolliu a www.veremasolidaria.org. Però si per temes d’agenda o altres motius preferiu escollir el “tast maridatge exclusiu” com activitat única –per 80 euros–, també us podeu inscriure ja AQUI per assegurar-vos una plaça. No us ho penseu gaire!

La campanya de micromecenatge per apuntar-vos a qualsevol de les opcions estarà oberta durant el mes de juliol i fins el 4 d’agost, sempre fins esgotar places. I no perdeu de vista que el 80% de les aportacions dels participants es destinaran a donar suport entitats socials locals, tenint com a principal beneficiària una entitat per cada territori on es fa la Verema Solidària.

Voleu reservar la vostra plaça a la sessió de tast amb el sommelier Josep Roca? Tallem amb l’exclusió social!

Temes campanya 2017Celler de Can Rocacompromis socialenosolidaritatJosep Rocamaridatgesolidaritattastvi catala

Carregant...
x
X