Verema Solidària

Verema Solidària

La "polaroid" de Ton Mata, celler Credo

6 d'agost de 2017

La polaroid de Ton Mata, director general i enòleg del Celler Credo
Verema Solidària, 16 de setembre
Sant Sadurní d’Anoia, Alt Penedès

VS – Què és per a tu la Verema Solidària?
Ton Mata – És la il·lusió d’unir solidaritat, territori i vi. És una reunió d’amics i amigues disposats a conscienciar i donar suport a les entitats del territori que hi treballen dur per tallar amb l’exclusió social. És un punt de trobada a la vinya per veremar plegats i elaborar conjuntament un vi que serà el record i l’emblema del que penso que serà un dia històric i memorable.

VS – Què es farà el dia de la Verema a Celler Credo, quin aspecte t’agradaria destacar?
TM – L’equip del Celler Credo posarà tota la seva energia perquè sigui un dia inoblidable. Custodiats per la imponent muntanya de Montserrat, veremarem la vinya del Bosc de Celler Credo, una vinya de xarel·lo excepcional. Tastarem plegats la selecció de vins d’amics viticultors del Penedès, el Priorat i arreu, dinarem junts i gaudirem de música entre les vinyes.

VS – Quina varietat de vi veremarem i a quina vinya?
TM – Veremarem la vinya del Bosc de Celler Credo, una vinya de xarel·lo amb vistes a Montserrat.

VS – Quin tipus de vi faràs amb el que veremarem el dia-D?
TM – Elaborarem un vi blanc tranquil, que busqui transmetre les particularitats dels sòls extremadament calcaris de la Vinya del Bosc. Seguint la filosofia de Celler Credo, farem un vi fresc, alegre i profund amb un marcat caràcter varietal i gran vivacitat.

Temes campanya 2017celler CredocellersPenedèsTon Matavi catalaxarel·lo

Carregant...
x
X