Verema Solidària

Verema Solidària

Inscripcions obertes fins el 13 de setembre

10 d'agost de 2017

Gràcies als 80 cofinançadors que ja us heu apuntat a tallar amb l’exclusió social fent una Verema Solidària! Hem tancat amb èxit la primera ronda d’aquesta campanya. Hem aconseguit 7.214 euros, un 160% respecte de l’objectiu mínim que ens proposàvem. Ara seguim endavant per aconseguir el nostre objectiu òptim: 18.000 euros. En aconseguir recaptar més del mínim establert, Goteo ens permet iniciar una segona ronda de 40 dies de micromecenatge, i per tant les inscripcions seguiran obertes fins el 13 de setembre.

Encara queden places disponibles als cellers i el nostre objectiu és que participi tanta gent com sigui possible i recaptar el màxim de fons per a les entitats socials. Per tant, us animem a parlar de Verema Solidària als amics, parents, companys… perquè escullin entre les diverses opcions amb activitat a vinya, facin una aportació ‘fila zero’ o s’apuntin al tast maridat que farà en Josep Roca d’El Celler de Can Roca la primavera vinent.

Vinga, aquests amics que es fan els ronsos, aquests companys que anaven a muntar un equip, les de ioga que ja tenien data i que s’han fet un embolic amb les inscripcions... Que ningú no es despisti! Heu vist les fotos de l’any passat, heu sentit la gent que va ser-hi?? Al nostre Facebook podeu trobar els seus testimonis, alguns amb vídeo.

Amb el que portem recaptat Mas Albornà podrà contractar un fisioterapeuta per millorar la mobilitat de les persones usuàries i també adquirir materials adaptats que els permetin fer les activitats de manera més senzilla, a ells i als professionals. Fundació Astrid-21 podrà invertir més hores de dedicació en la cerca d’empreses disposades a donar una oportunitat als joves amb discapacitat intel·lectual i també adquirir més materials per simular el dia a dia de la feina que podrien fer a una empresa.

Seguiu-nos a les xarxes socials per anar sabent més coses dels cellers, de les entitats i de la gent que ens recolza. I també us parlarem del vi del qual formareu part collint-ne el raïm a aquestes veremes.

Apunteu-vos ara, apunteu els amics… que mentre estan de vacances les places aniran marxant… així que practiqueu allò de compartir les troballes. És per una causa solidària. L’únic que no podeu fer és perdre-us aquesta Verema Solidària!!

Recomaneu aquesta experiència i ser solidaris, perquè és un acte d’amor. I l’amor és l’única cosa que es multiplica quan es dóna.

Temes campanya 2017compromis socialenosolidaritatentitats beneficiàriesinscripcióRSCvi catala

Carregant...
x
X