Reserva vi de Verema Solidària, vinguis o no a vinya

La Verema Solidària 2017 ja ha recaptat 8.000 euros, una quantitat que ens proposem doblar en els 30 dies que resten de campanya per aconseguir la recaptació òptima: 18.000 euros. Aquesta darrera quantitat ens permetrà finançar i ampliar una part substancial dels projectes per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual Senectus de Mas Albornà i Construïnt oportunitats d’Astrid-21. Vols que ho aconseguim junts?

Vi Verema Solidària 2016Des de l’11 d’agost els qui vulgueu recolzar aquests projectes i ‘tallar am‎b l’exclusió social’ teniu una nova opció: reservar ampolles d’algun/s vin/s de Verema Solidària. Volem que qualsevol persona que empatitzi amb aquesta causa pugui fer-se veremador/a solidàri/a, presencial o virtual. I per això amb aquesta opció ja són tres les que us permeten participar tant si veniu a vinya a l’Empordà o al Penedès com si no.

Us recordem les opcions per ser veremador/a solidàri/a virtual; és a dir, sense anar a vinya:

1. Fent una aportació ‘fila zero’ amb la quantitat que vulguis. A Goteo.org es suggereix 20 euros però podràs escollir altres quanties.
2. Reservant una o vàries ampolles d’un o més vins de Verema Solidària, que s’elaboraran amb raïm collit a mà pels participants a les accions que farem al setembre i estaran a punt la primavera vinent, al maig.
3. Apuntant-vos al tast maridat exclusiu que oferirà en Josep Roca, cofundador, sommelier i cap de sala d’El Celler de Can Roca, la primavera vinent, cap a mitjans de maig. En Josep Roca treballarà amb els cinc vins de Verema Solidària: els quatre que es faran enguany i el Xarel·lo 2016 de Verema Solidària que va produir Finca Parera. En Josep Roca està considerat un dels millors sommeliers del món i els experts destaquen que té un do singular per crear harmonies extraordinàries entre sabors, olors i textures. També és una persona propera i senzilla amb la que gaudireu d’una experiència totalment diferent. Un regal per als sentits, per a vosaltres, la vostra parella, els amics o per obsequiar a algú especial.

Si encara esteu decidint si participar a una acció de Verema Solidària, us recor‎dem els quatre cellers i dates. I us animem a revisar les opcions possibles a www.veremasolidaria.cat/veremes:

– dissabte 2 de setembre, Celler La vinyeta (Mollet de Peralada, Empordà‎)
– dissabte 16 de setembre, Celler Credo (Sant Sadurní d’Anoia, Penedès)
– diumenge 17 de setembre‎, Celler Raventós i Blanc (Sant Sadurní d’Anoia, Penedès)
– dissabte 30 de setembre, Celler Cooperatiu d’Espolla (Espolla, Empordà)

Hem ampliat el termini d’inscripcions fins el 13 de setembre, i esperem que us sumeu a alguna de les propostes que t’oferim a www.veremasolidaria.cat i que facis córrer la veu sobre aquesta iniciativa.

Comparteix