Verema Solidària

Verema Solidària

Reserva vi de Verema Solidària, vinguis o no a vinya

12 d'agost de 2017

La Verema Solidària 2017 ja ha recaptat 8.000 euros, una quantitat que ens proposem doblar en els 30 dies que resten de campanya per aconseguir la recaptació òptima: 18.000 euros. Aquesta darrera quantitat ens permetrà finançar i ampliar una part substancial dels projectes per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual Senectus de Mas Albornà i Construïnt oportunitats d'Astrid-21. Vols que ho aconseguim junts?

Des de l'11 d'agost els qui vulgueu recolzar aquests projectes i 'tallar am‎b l'exclusió social' teniu una nova opció: reservar ampolles d'algun/s vin/s de Verema Solidària. Volem que qualsevol persona que empatitzi amb aquesta causa pugui fer-se veremador/a solidàri/a, presencial o virtual. I per això amb aquesta opció ja són tres les que us permeten participar tant si veniu a vinya a l'Empordà o al Penedès com si no.

Us recordem les opcions per ser veremador/a solidàri/a virtual; és a dir, sense anar a vinya:

1. Fent una aportació 'fila zero' amb la quantitat que vulguis. A Goteo.org es suggereix 20 euros però podràs escollir altres quanties.
2. Reservant una o vàries ampolles d'un o més vins de Verema Solidària, que s'elaboraran amb raïm collit a mà pels participants a les accions que farem al setembre i estaran a punt la primavera vinent, al maig.
3. Apuntant-vos al tast maridat exclusiu que oferirà en Josep Roca, cofundador, sommelier i cap de sala d'El Celler de Can Roca, la primavera vinent, cap a mitjans de maig. En Josep Roca treballarà amb els cinc vins de Verema Solidària: els quatre que es faran enguany i el Xarel·lo 2016 de Verema Solidària que va produir Finca Parera. En Josep Roca està considerat un dels millors sommeliers del món i els experts destaquen que té un do singular per crear harmonies extraordinàries entre sabors, olors i textures. També és una persona propera i senzilla amb la que gaudireu d'una experiència totalment diferent. Un regal per als sentits, per a vosaltres, la vostra parella, els amics o per obsequiar a algú especial.

Si encara esteu decidint si participar a una acció de Verema Solidària, us recor‎dem els quatre cellers i dates. I us animem a revisar les opcions possibles a www.veremasolidaria.org:

Hem ampliat el termini d'inscripcions fins el 13 de setembre, i esperem que us sumeu a alguna de les propostes que t'oferim a www.veremasolidaria.org i que facis córrer la veu sobre aquesta iniciativa.

Temes ampollescampanya 2017cellersnoves opcionstastvi catalavi solidari

Carregant...
x
X