Verema Solidària

Verema Solidària

Més de 100 donants i 10.000 euros ens acosten a l'òptim

27 d'agost de 2017

Ja tenim més de 100 donants. Més de 10.000 euros recaptats. Enhorabona! Gràcies a tothom!! Dues xifres excel·lents fins al moment… perquè la campanya estarà oberta encara uns dies, fins el 13 de setembre. Hem doblat el mínim del que ens havíem marcat, però no en tenim prou. L’objectiu és arribar a l’òptim o el més a prop possible de l’òptim. Perquè les persones amb discapacitat intel·lectual es mereixen les mateixes oportunitats que tu, que jo, que tothom. Necessiten oportunitats laborals en bones condicions, en l’empresa ordinària i necessiten atencions específiques, personalitzades quan es fan grans, quan envelleixen. Aquestes dues tasques són les que duran a terme Astrid-21 i Mas Albornà al Gironès, Empordà i Penedès gràcies en part a la nostra enosolidaritat.

Una bona part dels seus programes, Construint oportunitats i Senectus respectivament, està ja coberta amb el que portem recaptat fins ara. Però és evident que sempre es pot fer més, s’aconseguiran més objectius com més recursos es tinguin. Es podrà fer més prospecció d’empreses, més seguiment personalitzat, assessorament laboral als joves en procés de buscar feina. Es podrà contractar més personal mèdic, més fisioterapeutes, més personal d’atenció, de coordinació per als homes i dones que arriben a la senectut.

 

  • Fes-te veremador/a. Pots passar un matí o vespre veremant, tocant vinya, coneixent la terra, l’ànima de cada celler, la seva manera de treballar, els secrets del vi, la biodinàmica, en un ambient familiar i acollidor. Hi ha quatre veremes i quatre dates possibles.
  • Compra el vi d’aquestes veremes. Pots adquirir ampolles del vi solidari que farem entre tothom, d’un celler o de diversos. El podràs recollir la propera primavera. Cada vi diferent, cada vi amb la seva personalitat, units en una causa comuna.
  • Fes un tast maridat amb en Josep ‘Pitu’ Roca. Podràs gaudir d’un tast maridat d’aquests quatre vins més el vi del 2016 de Finca Parera. En un dels escenaris més espectaculars, a Mas Marroch, de la mà de Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, un dels millors sommeliers del món.
  • Fes una aportació ‘fila zero’. Pots aportar la quantitat que vulguis i formaràs part d’aquesta acció que uneix territori, vi i solidaritat. Rebràs informació de tota la campanya i dels resultats obtinguts en aquesta campanya.
  • Ajuda’ns a passar la veu. Queden pocs dies, però encara moltes opcions obertes. Encara s’hi pot apuntar molta gent. Ajuda’ns a fer córrer la informació entre les teves amistats, amics, companys de feina, coneguts, veïns, contactes de les xarxes socials…

Entre tots ho farem possible. Tallem amb l’exclusió social!! A www.veremasolidaria.org hi trobaràs tota la informació.

Temes campanya 2017difusióenosolidaritatentitats beneficiàriesgoteorecompensesvi catala

Carregant...
x
X