Verema Solidària

Verema Solidària

Fila zero, una opció per a tothom

31 d'agost de 2017

T’agradaria venir a veremar però no pots? O simplement no et tira això de la natura? O ja has fet mil coses? O no ets una persona molt aficionada al vi i el seu món? O…? De qualsevol forma, la Verema Solidària també és per a tu. Si ets una persona solidària, compromesa o simplement t’agrada el projecte, el perquè, la causa, fer pinya, el que veus en el projecte d’enguany, tenim una opció per a tu. S’anomena ‘fila zero’.

A Verema Solidària, si esculls la “fila zero” pots fer l’aportació econòmica que vulguis, la que et vagi bé, com a gest altruista, de suport. I podràs tallar amb l’exclusió social simplement així, fent una donació. Per cada 10 euros, 8 s’invertiran en entitats socials i afavoriran la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. Com a recompensa rebràs informació de tot el que aconseguim, ja sigui en forma de vídeo, informe de resultats, igual que la resta de participants. Perquè esdevindràs veremador/a virtual solidàri/a!

Si t’interessa aquesta opció, ves a https://www.goteo.org/project/verema-solidaria-2017, on s’indiquen les diferents opcions per participar. Trobaràs l’opció ‘fila zero’ marcada amb un valor per defecte de 20 €, però fes clic sense por: podràs triar altres quantitats. El web de goteo et permet fer-ho, si prems el botó vermell “cofinança el projecte” i t’inscrius. Llavors veuràs totes les opcions i podràs seleccionar la quantitat que vulguis, 20, 30, 50 €… la que tu prefereixis.

Pensa que goteo exigeix sempre estar registrat per fer qualsevol donatiu, per normativa legal. Gràcies a això, si vols podràs demanar un certificat de donació amb el qual et podràs desgravar una part de la teva aportació en la declaració de la Renda.

A que és poderosa aquesta Fila zeroAjuda’ns també a estendre la informació. Potser tens amics o coneguts que han pensat en participar i no saben cóm. Ara els pots passar aquesta nota o ajudar-los tu a fer-ho. Comenta-ho amb els teus veïns, a la cua de la botiga, a l’autobús… Entre tots tallarem amb l’exclusió social que afecta les persones amb discapacitat intel·lectual. Oi que sí? Tenim fins el 13 de setembre per fer un bon pas. Som-hi!!

Temes aportaciócampanya 2017enosolidaritatfila zerorecompensessolidaritat

Carregant...
x
X