Un setembre efervescent que superarà objectius

Entre tots hem mobilitzat la gent durant moltes setmanes, i l’entusiasme s’ha destapat a aquest inici de setembre de 2017 tan efervescent i tan inoblidable. Estem molt agraïts al més d’un centenar de mecenes que han fet aportacions, contagiat amics i companys, creat equips, recomanat aquesta activitat… I a tots els que, des de diferents posicions, han construït aquesta iniciativa que enguany superarà objectius.

La campanya general ha aconseguit 16.510 euros, un 366% sobre la recaptació mínima que s’havia establert.

Per cada 10 Euros que heu aportat, 6€ aniran directament a les dues entitats beneficiàries directes de Verema Solidària, 2€ finançaran formació gratuïta en captació de fons per a entitats socials dels territoris on veremarem i 2€, despeses d’estructura i de gestió.

Verema Solidària 2016 superant objectiusLa gent gran amb discapacitat intel·lectual inclosa al programa Senectus de Mas Albornà, al Penedès, viurà en condicions dignes el seu procès d’envelliment, ja que les normes i les institucions sanitàries no tenen en compte que aquestes persones envelleixen abans que la població general per a la que dissenyen els programes de gent gran. I els joves amb discapacitat intel·lectual del projecte Construint oportunitats de la Fundació Astrid-21, a Girona i l’Empordà, podran adquirir habilitats clau i ser acompanyats en la seva cerca i integració laboral a l’empresa ordinària. Gràcies a les entitats, que també han veremat i han obert les seves portes a Verema Solidària.

I volem pensar que a la majoria dels mecenes, patrocinadors, col·laboradors i cellers coorganitzadors, us hem facilitat una proximitat i un contacte més directe amb les persones amb capacitats diferents. Gràcies molt especials a tots vosaltres també. Confiem que el treball en equip, la diversió, l’enriquiment de treballar per una causa ens ajudi a mirar amb els ulls del cor sense fer cap esforç, a veure les persones, a deixar-nos sorprendre, a permetre’ns aprendre.

Hem sumat enosolidaritat, humanitat. Tant de bó rés sigui igual igual per a ningú que abans de ser veremador/a solidària. Això voldrà dir que hem aconseguit l’objectiu profund de la campanya.

Comparteix