Verema Solidària

Verema Solidària

A Espolla, darrera oportunitat per fer Verema Solidària al 2017

28 de setembre de 2017

Estem arribant a la recta final de les accions a vinya del 2017. Només ens queda una darrera verema solidària, al Celler Cooperatiu d’Espolla aquest mateix dissabte, 30 de setembre. La darrera oportunitat enguany.

Portem recaptats més de 17.000 euros en total i amb aquesta nova campanya esperem aconseguir els 18.000 euros d’objectiu òptim que es van plantejar a l’inici del projecte per “tallar amb l’exclusió social” augmentant la dotació de recursos per a entitats socials.

Recordeu que amb els diners aportats entre tots els participants esteu dotant de recursos un projecte d’inclusió laboral per a joves amb discapacitat intel·lectual, amb la Fundació Astrid-21, que els forma i acompanya de manera continuada en un moment clau de la seva vida. I també, un programa per millorar la qualitat de vida, a través d’atenció especialitzada, de persones amb discapacitat intel·lectual en procés d’envelliment, amb la Fundació Mas Albornà. Aquest programa ofereix resposta a la situació de persones amb necessitats especials, que sovint envelleixen abans de l’edat de jubilació general i com la situació no està prevista per part de l’Administració, es troben sense accés a prestacions que els permetrien una vida més digna.

La causa s’ho mereix, l’activitat i l’escenari, també. Als que ja han vingut a vinya al Penedès o a l’Empordà encara els hi surt un somriure quan pensen en Verema Solidària. Voleu formar part d’això tu també? En aquesta ocasió ho podeu fer al marc inigualable de la Serra de l’Albera, a l’Alt Empordà. Si coneixeu algú a qui penseu que li agradaria viure una experiència de Verema Solidària, animeu-lo ques’apunti i a fer córrer la veu. Envieu-los l’enllaç http://goteo.cc/veremaespolla i que s’hi sumin!

Tant per als que heu fet la verema com per als vostres amics i coneguts, esteu a temps d’apuntar-vos al tast maridat que oferirà en Josep Roca d’El Celler de Can Roca el 15 de maig. A la primera campanya s’havien esgotat les places i n’hem tornat a obrir més; seguirà sent una activitat molt exclusiva. I recordeu que també podeu reservar ampolles del vins solidaris que s’elaboraran; un per cada celler co-organitzador. Podràs tenir el teu a la primavera.

Si teniu algun regal a la vista per fer a algun apassionat del món del vi, també és una opció fer aquest regal solidari, un regal que aporta doble felicitat.Ho has pensat? Dona una estoneta més del teu temps i posa fil a l’agulla. Segur que coneixes algú a qui li interessarà.

Donant suport a persones que ho necessiten, guanyem tots. Suma’t-hi!!

Temes Alt Empordàcampanya 2017Celler Cooperatiu d'Espollaenosolidaritattastverema

Carregant...
x
X