Les entitats beneficiàries

Verema Solidària selecciona les entitats que seran beneficiàries dels fons recaptats a les veremes que organitza, mitjançant una convocatòria de projectes.

Com a element característic, Verema Solidària determina l’àmbit geogràfic de les seves activitats d’acord amb el territori de les Denominacions d’Origen (D.O.) i, en alguns casos, comarques d’influència. Enguany, poden concórrer als premis les entitats del tercer sector ubicades a les comarques incloses dins la D.O. Penedès o Empordà i que es consideren àrea d’influència directa, que son les següents: Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia i Baix Llobregat, que delimiten la D.O. Penedès i Baix Empordà, Alt Empordà i Gironès, que delimiten la DO Empordà i la seva l’àrea d’influència directa.

Les entitats han de tenir en marxa projectes contra la pobresa i l’exclusió social dins aquest territori. El 80% dels fons recaptats es destinaran als projectes guanyadors i a impartir una formació en captació de fons oberta a entitats socials com les definides pels Premis Verema Solidària.

 

Termini de presentació de projectes: AMPLIAT fins el 30 d’abril a les 23:59h
Consulta les bases dels
Premis Verema Solidària, presenta projecte/s, fes boca-orella …

 

Ajuda’ns a trobar les entitats a les que dedicarem la verema 2017.

A l’inici del mes de maig es faran públiques les entitats beneficiàries.

  • Caritas Sant Feliu - Projecte de reforç educatiu a infants i adolescents
    Caritas Sant Feliu - Projecte de reforç educatiu a infants i adolescents

 

Tu marques la diferència.
Talla amb la pobresa col·laborant amb la Verema Solidària!