Les entitats beneficiàries

Càritas Sant Feliu de Llobregat, amb un programa de reforç educatiu per a escolars, i l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (Afammg), amb un programa d’hort socio-terapèutic per a malalts mentals, són les dues entitats seleccionades pel jurat dels primers Premis Verema Solidària. La dotació dels premis destinada a finançar aquests projectes socials depèn directament de la implicació de tothom en la Verema Solidària: entitats, institucions, empreses i particulars.

A partir de l’1 de setembre s’obrirà una campanya de micromecenatge per captar fons i així tothom qui ho vulgui podrá “Tallar amb la pobresa” fent la seva aportació econòmica i/o inscrivint-se a l’acció col·lectiva del 25 de setembre, que preveu diferents modalitats de participació i lleure.

Càritas Sant Feliu destinarà els recursos a noves eines informàtiques d’aprenentatge per al reforç educatiu d’escolars de primària i secundària amb dificultat per assolir els coneixements bàsics a l’aula de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Durant el curs 2015 s’han atès 176 infants als punts de servei del projecte que hi ha a Sitges, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès. http://caritassantfeliu.cat/

L’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf invertirà els recursos en l’hort sòcio-terapèutic de Masia Nova (Vilanova i la Geltrú), un projecte amb finalitats educatives i formatives, però també d’inserció i inclusió social. L’agricultura social afavoreix la millora de la salut física i mental de les persones afectades per una malaltia, augmenta el grau d’autonomia, millora l’autoestima, la confiança i l’amor propi, a més de preparar els usuaris per a una futura inserció social. L’entitat té capacitat per a 12 persones i el 2015 se’n van atendre 17, amb edats compreses entre els 25 i 51 anys. http://www.afammg.org/

A més, una part dels fons recaptats es destinaran a impartir una formació en captació de fons oberta a entitats socials del territori que lluiten contra la pobresa i la marginació social.

  • Caritas Sant Feliu - Projecte de reforç educatiu a infants i adolescents
    Caritas Sant Feliu - Projecte de reforç educatiu a infants i adolescents

 

Tu marques la diferència.
Talla amb la pobresa col·laborant amb la Verema Solidària!