Les entitats beneficiàries

Verema Solidària selecciona les entitats que seran beneficiàries dels fons recaptats a les veremes que organitza, mitjançant una convocatòria de projectes.

Com a element característic, Verema Solidària determina l’àmbit geogràfic de les seves activitats d’acord amb el territori de les Denominacions d’Origen (D.O.) i, en alguns casos, comarques d’influència. Enguany, poden concórrer als premis les entitats del tercer sector ubicades a les comarques incloses dins la D.O. Penedès o Empordà i que es consideren àrea d’influència directa, que son les següents: Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia i Baix Llobregat, que delimiten la D.O. Penedès i Baix Empordà, Alt Empordà i Gironès, que delimiten la DO Empordà i la seva l’àrea d’influència directa.

Les entitats beneficiàries de la Verema Solidària 2017 són la Fundació Astrid 21 a l’Empordà i la Fundació Más Albornà al Penedès. Ambdues treballen per a la inclusió de les persones amb discapacitat intelectual  al  món laboral. Mas Albornà amb el programa Senectus que te per a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones que s’acosten a la jubilació i Construint oportunitats d’Astrid 21 que treballa des d’un itinerari personalitzat la inclusió laboral dels joves.

 

 

  • Verema Solidària

 

Tu marques la diferència.
Talla amb la pobresa col·laborant amb la Verema Solidària!

APUNTA'T ARA