Premis Verema Solidària

Els Premis Verema Solidària neixen per donar recolzament financer a projectes d’entitats petites i mitjanes arrelades al territori. Els projectes guanyadors serán els beneficiaris de la captació de fons de la campanya Verema Solidària, que en aquesta primera edició 2015/16 se centra a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, que delimiten la D.O. Penedès.

La convocatoria dels premis va estar oberta de l’11 al 23 de juny i podien presentar-se les entitats del tercer sector que treballen dins l’esmentat territori amb projectes contra la pobresa i l’exclusió social. El jurat, format per representants de la Taula del Tercer Sector, l’administració local, l’entitat Responsabilitat Global, Finca Parera i Impulsa Fundraising, va valorar les candidatures tenint en compte cinc criteris: l’àmbit territorial d’influència, la població que se’n beneficia, la innovació, la sostenibilitat i el retorn social.

Fetes les valoracions, Càritas Sant Feliu i l’Associació de familiars i afectats per malaltias mentals del Garraf (Afammg) han estat les entitats premiades enguany. El jurat ha destacat d’ambdues organitzacions el reforç de voluntariat que tenen al darrere, malgrat que la dimensió de l’entitat és reduïda.

Descarrega els arxius per participar (convocatòria 2016 tancada)