Premis Verema Solidària 2017

Premis VS insta ampliada4

Els Premis Verema Solidària  donen recolzament financer a projectes d’entitats petites i mitjanes arrelades al territori. Els projectes guanyadors serán els beneficiaris de la captació de fons de la campanya Verema Solidària, que en aquesta segona edició 2017 se centra a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia i Baix Llobregat, que delimiten la D.O. Penedès i El Baix Empordà, ALt Empordà i El Gironés que és l’àrea d’influència de la DO Empordà.

La convocatoria es va tancar el passat 30 d’abril i es van presentar entitats del tercer sector que treballen dins l’esmentat territori amb projectes contra la pobresa i l’exclusió social. El jurat, format per representants de la Taula del Tercer Sector Social, l’administració local, l’entitat Responsabilitat Global i els cellers veremadors, van valorar les candidatures tenint en compte cinc criteris: l’àmbit territorial d’influència, la població que se’n beneficia, la innovació, la sostenibilitat i el retorn social.

El veredicte del jurat va premiar a les entitats Fundació Astrid 21 a l’Empordà i la Fundació Mas Albornà al Penedès. Ambdues treballen per la inclusió laboral i social de persones amb discapacitat intelectual.