L’Experiència

La Verema Solidària és una proposta que inclou diverses activitats.

Un primer esdeveniment festiu va tenir lloc el dia 25 de setembre al celler Finca Parera de Sant Llorenç d’Hortons, on els participants van veremar la vinya amb la causa comú de captar fons per a entitats del territori que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. Es va reservar una part de la finca per fer la verema i s’habilitarà un espai per al  dinar i activitats complementàries per als assistents. Hi participen i col·laboren  personalitats destacades del sector vitivinícola i de la restauració.

El 6 d’abril de 2017 ha tingut  lloc el tast-maridatge ofert finalment per els xefs Albert Raurich i Tamae Imachi dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots, que està a primera línia del panorama gastronòmic actual. L’acte tindrà lloc al restaurant Dos Pebrots. Durant el mes de maig es farà la presentació del Vi Solidari de la Verema Solidària 2016.

La inscripció de participants s’organitza mitjançant una plataforma de crowdfunding; durant els primers dies hi ha preus especials per a alguns tipus de participació. Al 2016 va estar oberta a goteo.org des de l’1 de setembre al 10 d’octubre.