L’Experiència

La Verema Solidària 2017 ja està en marxa!

Aquest any podrem escollir entre quatre Veremes Solidàries, dues al Penedès i dues més a l’Empordà. A l’Empordà podrem anar a La Vinyeta o al Celler Cooperatiu d’Espolla i al Penedés podrem triar entre el Celler Raventós i Blanc i el Celler Credo.

La Verema Solidària et proposa diferents activitats a vinya: tallar el raïm del que en farem un vi solidari, aprendre dels professionals sobre el terreny, conèixer els vins de la zona i compartir un àpat creat per cuiners del més bo i millor.

Vine amb amics, en família, en equip… Descobriràs una experiència de vi i solidaritat. Mes de 270 persones al 2016 et diuen que no t’ho pots perdre. Va ser un dia fantàstic!

Dates:
La Vinyeta: 2 de setembre
Celler Credo: 16 de setembre
Raventós i Blanc: 17 de setembre
Celler cooperatiu d’Espolla: 30 de setembre

El dia 26 de juny s’obrirà la campanya de micromecenatge per a fer donacions i participar en qualsevol de les quatre opcions. Podràs triar entre veremar, veremar i reservar una ampolla de Vi Solidari, o fins i tot, disposar d’una plaça en el tast maridatge que obrirà les primeres ampolles a la primavera del 2018. Reserva ja les dates i apunta’t a la solidaritat.

ENVIA UN MAIL A:  participa@veremasolidaria.org
T’AVISAREM QUAN S’OBRI LA CAMPANYA

 

COOPERATIVA ESPOLLA – TARDOR Fotos Roger Lleixa

Celler Credo. Passejada a vinyes

La Vinyeta. Verema en familia

Raventos i Blanc. Llaurant amb cavalls